KPV Silvolde

Kleindiervereniging

KPV Silvolde e.o. 

Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober organiseert Konijnen- en Pluimvee fokkers- vereniging “Silvolde en Omstreken” voor de tweede keer haar jonge dierendag in de SSP-HAL in Ulft. Dit jaar is het voor het eerst een open show. Op zaterdag worden de jonge konijnen, cavia's, kleine knagers, grote en dwerghoenders, serama’s, sier- en oorspronkelijke duiven, sier- en parkvogels die dit jaar zijn geboren gekeurd door de keurmeesters waarbij publiek aanwezig mag zijn. Voor alle bovengenoemde diersoorten hebben keurmeesters toegezegd om te keuren.

Naast de dieren van de leden van KPV Silvolde en Omstreken kunnen ook de “buurt” verenigingen hun dieren presenteren. Naast Konijnen– en Pluimvee verenigingen komen er ook vogelverenigingen en een Aquarium, Terrarium en Vijververeniging.

Ook willen wij graag tijdens dit evenement aan diergerelateerde diensten en producten in de SSP-HAL een plaats bieden. Hiertoe verhuurt de SSP-HAL voor een gering bedrag marktkramen en grondplaatsen, waarop bedrijven hun producten en diensten kunnen aanbieden en verkopen.  

Na het grote succes van vorig jaar zijn er verschillende demonstraties te zien van de nieuwe sport Konijn-Hop. Een sport waarbij konijnen over een serie hindernissen springen. Konijn-Hop wordt uitgeoefend volgens een tiental regels om het dieren welzijn te waarborgen.

Dus kom op 1 en 2 oktober naar dit mooie kleindier evenement in de SSP-HAL, DRU-laan 2, 7071 MC Ulft waar van alles is te beleven voor kleindier liefhebbers.

Openingstijden: zaterdag  9:00 - 17:00 uur zondag 10:00 - 16.30 uur. De toegang is gratis.        

Door op onderstaande links te klikken opent u het vraagprogramma of het inschrijfformulier.

Het vraagprogramma

Het inschrijfformulier

Voor een sfeerimpressie van de editie van vorig jaar kunt u klikken op onderstaande link:

Jongdierendag 2015

 

Konijnen

Konijnenrassen, speciaal- clubs en konijneregistratie
Lees meer...

konijn

Hoenders

Krielkippen, grote hoenders en het uitbroeden ervan
Lees meer...

kippen

Cavia's

Langharige en kortharige cavia's
Lees meer...

Cavia's

Duiven

Sier- en oorspronkelijke duiven en alles er om heen
Lees meer...

duiven